Akomodim

Ohër
34+6 Dhoma

Apartamente Tipi 1

Ne kemi në disponim 3 apartamente të këtij lloji. Të gjitha apartamentet janë të pajisura me Televizion Kabllor, Kondicioner, Linjë të Drejtpërdrejtë të Telefonit, Lidhje në Internet (WiFi) dhe një banjo private me dush.

Apartamente Tipi 2

Ne kemi në disponim 3 apartamente të këtij lloji. Të gjitha apartamentet janë të pajisura me Televizion Kabllor, Kondicioner, Linjë të Drejtpërdrejtë të Telefonit, Lidhje në Internet (WiFi) dhe një banjo private me dush.

Dhoma dyshe / Twin

Disponojmë me 34 dhoma të këtij lloji. Të gjitha janë të pajisura me një enterier të mrekullueshëm (brendësi).

Dhomë treshe

Gjithashtu kemi dhe Dhoma Treshe. Të gjitha dhomat e këtij lloji janë të pajisura me një enterier të mrekullueshëm.

Farë ju Mrerrni

Komoditet dhe Shërbime

WiFi Falas
Parking Falas
Dhoma Gjumi Komode
24/7 Recepcion
Televizion Kabllor
Kondicioner
Mëngjes /Drekë/ Darkë
Banja Private
Frigorifer ne çdo Dhomë
Tregu i Qytetit dhe Pazari

NĂ« afĂ«rsi tĂ« vet hotelit Ă«shtĂ« tregu i qytetit pĂ«r perime dhe fruta. NdĂ«rsa qĂ«ndroni nĂ« hotel mund tĂ« njiheni me traditĂ«n dhe bimĂ«t dhe frutat qĂ« janĂ« specifike pĂ«r klimĂ«n nĂ« Maqedoni. Gjithashtu, afĂ«r tregut tĂ« qytetit, gjendet pazari i vjetĂ«r i cili Ă«shtĂ« plot me dyqane artizanale dhe ju çon nĂ« mĂ« pak se 5 minuta tek “Çinari” – ​​pema mĂ« e vjetĂ«r – njĂ« monument natyror i Ohrit.

Pamjet Historike

NĂ« mĂ« pak se 5 minuta, hoteli Ă«shtĂ« larg nga Çinari dhe 7 minuta nga qendra e qytetit. Do tĂ« kaloni sĂ« pari pĂ«rmes pazarit pĂ«rgjatĂ« kalldrĂ«meve tĂ« vjetra, dhe nga Çinari do tĂ« shihni xhaminĂ« “Ali Pasha”. NĂ« sheshin e qytetit do tĂ« shihni shumĂ« monumente dhe pamje historike tĂ« tjera, si dhe Liqenin e Ohrit – liqeni mĂ« i vjetĂ«r nĂ« EvropĂ«. Nga hoteli, djathtas nĂ« pĂ«rpjetĂ«, nĂ« mĂ« pak se 5 minuta jeni nĂ« pjesĂ«n e vjetĂ«r tĂ« qytetit, PortĂ«n e EpĂ«rme, Teatrin e LashtĂ«, KalanĂ« e Samoilit, etj. Fryma e Ohrit do t’ju bĂ«jĂ« tĂ« keni njĂ« qĂ«ndrim tĂ« paharrueshĂ«m nĂ« qytet, si dhe nĂ« hotelin tonĂ«.

Restoranti dhe Bari

Restoranti Ă«shtĂ« brenda hotelit. Ka njĂ« kapacitet prej 120 sedilje. ËshtĂ« i hapur pĂ«r mĂ«ngjes, drekĂ« dhe darkĂ«. NjĂ« kuzhinier i lartĂ« pĂ«rgatit pjatat mĂ« tĂ« shijshme pĂ«r ju. Pas vaktit, dalja nga restoranti ju çon nĂ« pritjen e barit, ku nĂ« njĂ« ambient tĂ« kĂ«ndshĂ«m mund tĂ« pini çajin ose kafenĂ« e mĂ«ngjesit dhe punonjĂ«sit tanĂ« janĂ« gjithmonĂ« kĂ«tu pĂ«r t’ju takuar.

Ndalesë pritjeje për Strugë

NĂ« tĂ« majtĂ« tĂ« hotelit, ju dilni nĂ« kryqĂ«zimin kryesor ku nĂ« njĂ« 3 minuta shĂ«titje nga hoteli ka njĂ« stacion autobusi pĂ«r nĂ« StrugĂ«. KĂ«tu mund tĂ« gjeni njĂ« autobus ku pĂ«r rreth 1 euro mund tĂ« udhĂ«toni pĂ«r nĂ« StrugĂ« (njĂ« qytet rreth 30 minuta me makinĂ« nga Ohri), dhe tĂ« shihni bukuritĂ« e kĂ«tij qyteti dhe lumin “Drini i Zi” simbol i kĂ«tij qyteti.

TĂ« Interesuar?

Rezervoni Tani