Pije dhe Ushqim

Bari dhe Restoranti

Bari dhe Recepcion

Kemi 24/7 Pritja dhe Tavolina e përparme për të gjithë vizitorët Ne po ju presim.

Bari dhe Recepcion

Kemi 24/7 Pritja dhe Tavolina e përparme për të gjithë vizitorët Ne po ju presim.

Restoranti

Restoranti është brenda hotelit. Ka një kapacitet prej 120 sedilje. Është i hapur për mëngjes, drekë dhe darkë. Një kuzhinier i lartë përgatit pjatat më të shijshme për ju. Pas vaktit, dalja nga restoranti ju çon në pritjen e barit, ku në një ambient të këndshëm mund të pini çajin ose kafenë e mëngjesit dhe punonjësit tanë janë gjithmonë këtu për t’ju takuar.

VIP Dhomë

Për takimet dhe prezantimet tuaja, ne ofrojmë një dhomë VIP. Isshtë në dispozicion për të gjithë mysafirët tanë.

VIP Dhomë

Për takimet dhe prezantimet tuaja, ne ofrojmë një dhomë VIP. Isshtë në dispozicion për të gjithë mysafirët tanë.

Komoditet

Hoteli ynë Ofron…

WiFi Falas
Parking Falas
Dhoma Gjumi Komode
24/7 Recepcion
Televizion Kabllor
Air Conditioning
Breakfast/Lunch/Dinner
Banja Private
Frigorifer ne çdo Dhomë
Të Interesuar?

Rezervoni Tani