Сместување

Апартмани Тип 1

Апартман 1

Апартман 2

Апартман 3

Удобности

Нашиот Хотел Нуди…

Бесплатно WiFi
Бесплатен Паркинг
Комфортни Спални
24/7 Рецепција
Кабелска Телевизија
Климатизација
Појадок/Ручек/Вечера
Приватни Бањи
Фрижидер во Секоја Соба
Заинтересирани?

Резервирајте Сега