Сместување

Двокреветни/Твин Соби

Тип 1

Тип 2

Тип 3

Тип 4

Тип 5

Тип 6

Тип 7

Тип 8

Тип 9

Тип 10

Удобности

Нашиот Хотел Нуди…

Бесплатно WiFi
Бесплатен Паркинг
Комфортни Спални
24/7 Рецепција
Кабелска Телевизија
Климатизација
Појадок/Ручек/Вечера
Приватни Бањи
Фрижидер во Секоја Соба
Занитересирани?

Резервирајте Сега