Сместување

Трокреветни Соби

Тип 1

Тип 2

Удобности

Нашиот Хотел Нуди…

Бесплатно WiFi
Бесплатен Паркинг
Комфортни Спални
24/7 Рецепција
Кабелска Телевизија
Климатизација
Појадок/Ручек/Вечера
Приватни Бањи
Фрижидер во Секоја Соба
Заинтересирани?

Резервирајте Сега