Јавете се

Контакт

Хотел Чинго Ул. Абас Емин 3
6000 Охрид, Македонија
   +389 (0) 78 352 571
+389 (0) 46 250 001
hotelcingo@t-home.mk

Посети го Охрид во Стил

Ние ви Нудиме Незаборавен Одмор!

Охрид е е бисерот на Балканот